Javna nabava

OBAVIJEST

Dana 01. siječnja 2018.godine stupio je na snagu Pravilnik o Planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi ( NN 101/2017 ). Ovim Pravilnikom propisuje se objava dokumentacije u vezi gore navedenih postupaka u EOJN RH, stoga obavještavamo zainteresirane gospodarske subjekte da sve  informacije potraže na stranicama službenog glasila RH. - https://eojn.nn.hr/Oglasnik/
Za sve informacije vezane uz postupke javne nabave koje provodi Uprava za ceste Osječko-baranjske županije možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na telefon broj: 031/251-522. Osoba za kontakt: Lejla Ševo, dipl.iur.


I. Izmjena plana javne nabave za 2021. g.

Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o jednostavnoj nabavi

Pravilnik o jednostavnoj nabavi

Izjava o nepostojanju/ postojanju sukoba interesa

Plan nabave

Registar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma

Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima

 

 

 

 

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
  • Radovi na cestama

Obavijesti

1. Na broj telefona 031/234-500 informacijskog centa tvrtke Cesting mogu se dojaviti sva opažanja vozača na javnim cestama i dobiti informacija o trenutnom stanju javnih cesta, izvođenju radova na njima ili dionicama koje su zatvorene za promet.

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Prihvaćam kolačiće s ove web stranice.